Vrem sa respiram un aer curat in Medgidia

Ati simtit in ultimii ani un puternic miros de cartofi stricati atunci cand ati iesit la o plimbare prin oras sau cand ati dorit sa aerisiti locuinta?

Nu vi se pare, asa este!

UPDATE Este posibil sa se întâmple din cauza celor de la fabrica de amidon din estul  orasului nostru, care se pare ca încearcă sa respecte normele legale în vigoare, dar nu reușesc pe de-a întregul. Probabil din cauza unor filtre nepotrivite. Pe de alta parte, exista în aceeasi parte a orașului alte surse industriale posibile de poluare a aerului. Cei care pot face ceva in aceasta privinta si care se pricep cu adevarat sunt invitati sa lucreze in aceasta directie. In urma trimiterii primei versiuni a petititiei, mulți locuitori ai partii de nord a orasului s-au exprimat in acelasi sens de nemultumire fata de calitatea aerului. 

  • Daca doriti o schimbare in bine a acestei situatii, va rog sa semnati aceasta petitie pentru a fi trimisa la Primaria Municipiului Medgidia. In acest fel, nimeni nu se va mai putea ascunde in spatele Garzii de Mediu, care se ascunde acum in spatele unor hartii produse in urma unor controale ineficiente. 

Profesor Carmen Ioniță    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Profesor Carmen Ioniță să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...