Vrem să facem sportul într-o SALĂ DE SPORT, nu într-o SALĂ DE CLASĂ!

Școala Centrală, o școală bucureșteană ce susține performanța elevilor și implicarea acestora în concursuri locale, naționale și internaționale, dar și în proiecte educative, sportive, culturale și artistice ARE NEVOIE DE O SALĂ DE SPORT ADECVATĂ ! Aici învață 1700 de suflete care sunt nevoite să-și desfășoare orele de educație fizică într-o SALA DE CLASĂ ; mai mult, în unele cazuri, mică încăpăre înghesuie și 60 de elevi dornici să facă mișcare ! Dotarea este DEGRADATĂ, ÎNVECHITĂ și NESIGURĂ pentru copiii ce pășesc aici, ce au vârste cuprinse între 6 și 18 ani.Mica noastră ,,sală de sport’’ dispune și de două vestiare improvizate, cam de mărimea unei cutii de chibrituri, în care încap maxim 5 persoane.

În România anului 2019 unde se dorește dezvoltarea armonioasă a tinerilor prin mișcare, ACEST LUCRU ESTE DE NEACCEPTAT. NU AVEM NEVOIE DE IMPROVIZAȚII ! În urmă cu câțiva ani, primăria a realizat un PROIECT PENTRU O SALĂ DE SPORT,  al cărui amplasament NU RESPECTA REGULILE DE CONSTRUCȚIE, sala fiind  ridicată în proporție de 30%, totul fiind ulterior demolat. Cu toate acestea, NU NE LĂSĂM !

WhatsApp_Image_2019-03-02_at_19.01_.29_1.jpeg

Generațiile viitoare merită și au nevoie de un loc adecvat pentru orele de educație fizică ; chiar copiii tăi pot să fie centralistii de mâine !

În acest sens, NOI am găsit cel mai bun amplasament care respectă toate regulile de construcție : o sala de sport cu o LUNGIME de 50m si o LATIME de 25m.

sala_sport.jpg

Semnează și tu petitia și contribuie la un viitor mai bun și mai activ ai elevilor din Școală Centrală ! Fiecare semnătură este importantă și ne aduce cu un pas mai aproape de atingerea țelului nostru !

Radutoiu Daniel, profesor de Educatie Fizica la Scoala Centrala    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Radutoiu Daniel, profesor de Educatie Fizica la Scoala Centrala să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.