Vrem reorganizarea transportului public Telega

Telega vrea regandirea transportului public!

Prin această petiție, cetățenii din Comuna Telega solicită:
-Modificarea traseului anumitor autobuze sau înființarea altora noi, pentru a acoperi o mai mare parte din comuna Telega;
- Transport public în comună (intra-judetean)cu un program și trasee clare, afișate, respectate zi de zi, cu frecvență susținută la un interval de timp util;
- Persoanele angajate au nevoie de mijloace de transport public pentru a se deplasa către și de la locurile de muncă;
- Persoanele bolnave sau cu nevoi speciale au nevoie de mijloace de transport public să poată ajunge la un spital;
- Vârstnicii au nevoie de acces pentru a putea face cumpărături fără a parcurge pe jos kilometrii care îi despart de cele mai apropiate magazine și piețe.
- Un răspuns din partea autorităților locale - o promisiune clar formulată, un termen clar de implementare a soluțiilor și respectarea acestora în timpul stabilit. Garanția că situația va fi soluționată și asumarea din partea autorităților locale - atât a soluțiilor, cât și a responsabilității în cazul în care problema nu va fi rezolvată în timpul estimat.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Soldan Bogdan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...