Vrem reorganizarea transportului public Telega

Telega vrea regandirea transportului public!

Prin această petiție, cetățenii din Comuna Telega solicită:
-Modificarea traseului anumitor autobuze sau înființarea altora noi, pentru a acoperi o mai mare parte din comuna Telega;
- Transport public în comună (intra-judetean)cu un program și trasee clare, afișate, respectate zi de zi, cu frecvență susținută la un interval de timp util;
- Persoanele angajate au nevoie de mijloace de transport public pentru a se deplasa către și de la locurile de muncă;
- Persoanele bolnave sau cu nevoi speciale au nevoie de mijloace de transport public să poată ajunge la un spital;
- Vârstnicii au nevoie de acces pentru a putea face cumpărături fără a parcurge pe jos kilometrii care îi despart de cele mai apropiate magazine și piețe.
- Un răspuns din partea autorităților locale - o promisiune clar formulată, un termen clar de implementare a soluțiilor și respectarea acestora în timpul stabilit. Garanția că situația va fi soluționată și asumarea din partea autorităților locale - atât a soluțiilor, cât și a responsabilității în cazul în care problema nu va fi rezolvată în timpul estimat.

Prin semnare, autorizez pe Soldan Bogdan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.