VREM PARCURI IN OTOPENI

CĂTRE PRIMĂRIA ORAȘULUI OTOPENI

     Otopeni este un oraș în plină dezvoltare imobiliară ce implică micșorarea tot mai accelerată a spațiilor disponibile activităților de agrement. Piața imobiliară satisface deja cerințele populației și se reglează conform principiului cererii și ofertei în mod liber.

     Terenuri în proprietate publică ce fac subiectul celor două PUZ-uri (TARLAUA 31, PARCELA A361/14 și TARLAUA 17,18 , PARCELA A276,A281/27/4), ultimele de acest tip și anvergură din Otopeni, oferă oportunitatea amenajării unor spații verzi publice, de maximă necesitate în orașul Otopeni.

    Conform documentelor oficiale de pe siteul primăriei, în 2010 Otopeni avea o populație de aproximativ 12.000 locuitori şi un spațiu verde de 9,7 m.p./locuitor, în timp ce norma europeană prevede 26 m.p. /locuitor. Între timp populația a crescut cu aproape 50% pe hârtie (mult mai mult în realitate), iar cele șase spații de relaxare și agrement existente sunt departe de a acoperi necesarul de spațiu verde în oraș.

    Soluția pentru a oferi locuitorilor condiții de trai sănătos este construcția de noi parcuri, scuaruri, spații verzi publice.

Nu considerăm o prioritate sau o necesitate utilizarea acestor terenuri în scop rezidențial și în acest sens vă solicităm oprirea acțiunilor în această direcție până la o consultare reală a cetățenilor, dorim o dezbatere și propunerea mai multor variante de PUZ pentru cele două terenuri.

Parcuri_Otopeni2.jpg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Robert Bogdan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook