Vrem Parc pentru Copii în Nicolina, Iași

Dragi locuitori ai Iașului și ai Cartierului Nicolina,

DORIM UN PARC DE JOACĂ MODERN PENTRU COPII
PE TERENUL DISPONIBIL, DIN VECINĂTATEA NOASTRĂ

Există, din fericire, un teren liber, în Nicolina, pe str. Răzoarelor, unde se poate amenaja un parc de joacă modern pentru copii.

Vă apelăm cu inima deschisă să vă alăturați acestui demers benefic comunității în care trăim! Prin semnarea acestei petiții, putem să influențăm cu adevărat direcția în care se îndreaptă dezvoltarea orașului nostru, transformând un vis în realitate - construirea unui parc modern pentru micuții noștri și pentru un mediu sigur și inspirațional. Exista, din fericire, un teren liber, în Nicolina, pe str. Răzoarelor, unde se poate amenaja acest parc.

Această inițiativă nu este doar un gest simbolic, ci o oportunitate de a schimba în bine viețile locuitorilor din zona Nicolina. Imaginați-vă acest parc modern, situat la intersecția străzii Răzoarelor și Șoseaua Nicolina, un spațiu special creat pentru copii și care va deveni nucleul comunității. Primăria Municipiului Iași a făcut deja primii pași prin reamenajarea zonei din spatele acestui teren, dar construirea acestui parc pentru copii, dotat cu mobilier urban și echipamente de joacă, va completa perfect și va da contur întregii zone.

Amenajarea acestui parc în zona Nicolina nu este doar un proiect, ci o inițiativă cu impact profund asupra comunității noastre și asupra viitorului orașului nostru. Este o investiție în prezentul nostru și în calitatea vieții generațiilor viitoare. Ca adult responsabil, implică-te și tu! Susține acest proiect, care va aduce beneficii concrete și durabile fiecărui locuitor din zonă și pentru întregul nostru oraș.

VREI UN PARC MODERN PENTRU COPII, ÎN NICOLINA?

Implică-te și tu! Semnează petiția! Împreună putem influența cu adevărat direcția în care se îndreaptă dezvoltarea orașului nostru.

vrem-parc-nicolina-01.jpg

vrem-parc-nicolina-08.jpg


Ursan Florentina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ursan Florentina va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...