Vrem locuri de joaca decente si sigure pentru copiii nostri.

"Azi in parcul Sub Arini, in singurul loc de joaca din tot parcul (care era plin de copii, parinti, bunici) am trait o experinta nu tocmai placuta. O fetita care era impinsa (usor) de bunica ei...a cazut de pe leagan din cauza ca acesta s-a rupt din balamale. Noroc ca bunica a avut spirit de observatie si a evitat o tragedie. Dar ma gandesc ca daca era vreun baiat (putea fi chiar baiatul meu) care se dadea mai tare...se putea intampla un lucru grav. Asadar INSIST ca toate locurile de joaca, amenajate in spatii publice, sa fie in permanenta verificate de personalul Primariei. Oricum mobilierul din Parcul Sub Arini e vechi si uzuat peste masura...ar fi bine sa se schimbe cu ceva mai nou si mai putin periculos. Am poze de la fata locului in caz ca e cineva interesat. Multumiri....semneaza o mama ingrijorata, Elena Ivan." Fetita are 3 ani si din fericire s-a ales doar cu o sperietura zdravana.

 

Stimate autoritati, 

 

Comunitatea de mame din Sibiu va solicita respectuos sa luati masuri astfel incat copiii sa se poata bucura in siguranta de locurile de joaca. Foarte multe dintre acestea au devenit periculoase, nu ofera alternativa anumitor categorii de varste, sunt insalubre si pun in pericol sanatatea copiilor nostri.

Locurile de joaca nu sunt cos de gunoi. Solicitam organelor Politiei Locale Sibiu sa puna in aplicare legislatia in vigoare in ceea ce priveste FUMATUL in locurile de joaca si murdarirea acestora intentionat cu pet-uri coji de seminte, mucuri de tigara, ambalaje, etc, prin amendarea acestor persoane. Solicitam montarea de cosuri de gunoi langa toate locurile de joaca.

Locurile de joaca nu sunt adapost pentru oamenii fara adapost si cainii comunitari si ai cainilor cu stapan care isi fac necesitatile in locul de joaca si pe gardurile acestora. Solicitam Primariei Sibiu sa ia masuri in ceea ce priveste cainii fara adapost, numarul lor este din nou in crestere. Solicitam Politiei Locale Sibiu sa  puna in aplicare legislatia in vigoare prin amendarea stapanilor de caini care cred ca locul de joaca este toaleta si care nu strang excrementele cainilor.

Locurile de joaca nu sunt pentru sporturi extreme. Solicitam Primariei Sibiu sa intreprinda o actiune de verificare a tuturor parcurilor de joaca si sa remedieze orice defectiune care ne-ar putea pune in pericol siguranta si sanatatea copiilor. Solicitam de asemenea un program de mentenanta al tuturor locurilor de joaca.

Locurile de joaca sunt pentru toti copiii. Solicitam Primariei Sibiu sa monteze locuri de joaca potrivite tuturor varstelor, sunt parcuri unde nu exista nici macar un leagan pentru copiii sub 2 ani si proportional cu numarul de copii. Sunt parcuri unde sunt montate 4 leagane pentru 30-40 de copii.

Reamenajati locul de joaca din Parcul Sub Arini! Solicitam Primariei Sibiu sa reamenejeze locul de joaca din Parcul Sub Arini care este intr-o forma inacceptabila pentru renumele acestui parc si al acestui oras. Este intr-o stare deplorabila si o adevarata rusine daca ne raportam la locurile de joaca din alte orase, unele cu o suprafata de 3 ori mai mica decat cea a Sibiului.

In speranta unui raspuns favorabil, 

Cu stima, 

Mamele din Sibiu

 


MAMELE DIN SIBIU    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe MAMELE DIN SIBIU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->