Vrem la loc FIA GT in Romania

Cei ce ma cunosc probabil vor credea ca am inebunit prin acest eveniment (si in curand si o petitie tot aici pe fb) dar chiar imi doresc sa vad iarasi FIA GT in jurul casei poporului. Nu pot sa spun decat ca urasc din tot suleftul cretinii au refuzat acest eveniment in Romania!

Probabil va intrebati ce ar fi reprezentat FIA GT pentru Romania? Ei bine Romania ar fi intrat intr-un calendar de lux al eveniemntelor auto alaturi de Abu Dhabi, Belgia, Portugalia, Germania, Marea Britanie, Spania, Franta, China si Argentina. De asemenea romanii ar putea vedea masini precum Aston Martin DB9, Corvette Z06, Ford GT, Lamborhini sau Nissan GT-R modificate special pentru acest tip de curse!

Mai mult FIA GT este transmis in direct pe multe posturi internationale de sport, cel mai important dintre ele fiind Eurosport, post transmis in nu mai putin de 20 limbi in 59 de tari in nu mai putin de 123 milioane de case! Asta doar vorbind de imaginea adusa tarii nu mai spun de banii ce ar aduce un astfel de eveniment.

Deci ce motive pot avea cei de la primaria Bucurestiului sa refuze un astfel de eveniment dar sa accepte un banal eveniment de drift in aceasi locatie? Nu stiu daca prin acest lucru vom reusii ceva insa speram macar sa atragem atentia asupra acestui lucru!

http://www.youtube.com/watch?v=4OajHV0qzTw

FIA GT in Bucuresti


Dobrinoiu Cristian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dobrinoiu Cristian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook