Vrem iluminare suplimentară pe trecerile de pietoni din satul Măgdăcești

Locuitorii satului Măgdăcești și Porumbeni își riscă viața în fiecare seară încercând să traverseze strada pe cele patru treceri de pietoni din satul Măgdăcești, care sunt foarte slab iluminate ( traseul Chișinău - Soroca, pe porțiunea amplasării satului Măgdăcești, km 12 - km 20 )


În ultimii patru ani, pe aceste zebre și-au pierdut viața 10 persoane. Ultimul accident s-a petrecut săptămâna trecută, unde un barbat în vârstă de 45 de ani s-a stins, după ce a fost izbit de o mașină chiar pe trecerea, de la a treia intrare în satul Măgdăcești ( zona ochintiști).

În toată această perioadă, administrația publică locală Măgdăcești a înaintat mai multe demersuri către SA Drumuri Criuleni, pentru a ilumina mai intens trecerile pentru pietoni, tocmai pentru ca acestea să fie văzute mai bine de către șoferi pe timp de noapte, însă mereu ni s-a comunicat că nu dispun de suficienți bani.


Solicităm responsabililor de iluminare măsuri urgente, deoarece traseul nominalizat este traversat zilnic de un număr mare de persoane, inclusiv de copii, care vin la Liceul Teoretic Măgdăcești din nouă localități, precum și de elevii care studiază în orașul Chișinău și se întorc târziu acasă.


Stimați locuitori, vizitatori, pietoni, șoferi, în vederea prevenirii accidentelor și salvării vieților omenești, vă rugăm să ne susțineți cu o semnătură și cu tot ce se poate, ca să soluționăm această gravă problemă.


Oare costul unui bec e mai mare decât viața unui om?

74677149_614326085771206_4881830665252765696_n1.jpg

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Olga Muntean să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook