Vrem GAZE de la ROMGAZ în SÂNMIHAIU ROMÂN

Către MINISTERUL ENERGIEI

conducte-gaze-export21.jpg

Prin această petiție solicităm Ministerului Energiei stabilirea preluarii de catre ROMGAZ a rețelei de gaz din comuna Sânmihaiu Roman deținute în prezent de firma Premier Energy.

 

Solicitarea consta în:
1. Suportarea costurilor din bugetul de investiții si dezvoltare al ROMGAZ pentru achiziția țevilor de gaz, estimate de Premier Energy in valoare de 4967586 lei reprezentand active imobilizate corporale la 30.09.2019, elemente de patrimoniu preluate de la Timgaz SA de catre Premier Energy SRL (societate absorbanta) prin fuziunea efectuata la 30.09.2019 si aprobata prin sentinta civila nr. 332/13.12.2019 emisa de Tribunalul București.

2. Cerem Ministerul Energiei prin Direcția Administrarea Participațiilor Statului in energie aflata in subordinea domnului Virgil Daniel Popescu (ministrul Energiei) in calitate de acționar majoritar la ROMGAZ sa efectueze prin reprezentantii sai desemnati in Consiliul de Administratie al ROMGAZ, includerea ca punct suplimentar pe ordinea de zi in urmatoarele sedinte a proiectului de hotarare pentru constituirea in structura ROMGAZ a filialei de distribuție din Sânmihaiu Român care sa preia prin achiziție de la Premier Energy țevile de gaz existente. Procedura este similară cu demersurile efectuate pentru Sucursala de Furnizare Gaze Naturale Drobeta-Turnu Severin,  înfiinţata în structura ROMGAZ, prin aprobarea Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale ROMGAZ S.A., decizie luata în şedinţa de vineri, 18 septembrie 2020.

Decizia a fost realizata în contextul în care compania doreşte să se dezvolte, dar fără a se limita la activitatea de furnizare gaze naturale către clientul final, şi în alte zone decât cele acoperite la momentul de faţă de punctele de lucru şi sucursalele actuale.

3. Înființarea în structura ROMGAZ a unei filiale la Sânmihaiu Român va reprezenta un alt pas făcut de ROMGAZ pentru a deveni jucător activ pe piaţa distribuţiei şi furnizării de gaze naturale din vestul României. Prin această măsură ROMGAZ va realiza un obiectiv strategic in vederea extinderii activității societății la nivel regional, prin valorificarea unor noi oportunității de afaceri. Potrivit programul de investiții una din direcțiile prioritare de investiții ale ROMGAZ este orientată spre identificarea unor noi oportunității de creștere si diversificare. 


Sânmihaiu Român    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sânmihaiu Român să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...