Vrem galele BRAVO, AI STIL LIVE sau publicarea unor probe credibile privind veridicitatea voturilor telespectatorilor

Grupul BRAVO, AI STIL Oficial solicita din partea producatorilor reality-fashion-ului BRAVO, AI STIL sa difuzeze galele LIVE sau sa aduca probe privind veridicitatea rezultatelor voturilor publicului.

Intrucat regulamentul emisiunii pune in dificultate publicul, existand un decalaj intre evenimentele care se vad la televizor, filmarea galei si aprecierile, rezultate din voturile telespectatorilor, cei 96,000 de membri ai grupului solicitam clarificarea acestui aspect.

Nu dorim sa acuzam sub nicio forma producatorii ca ar fi o regie, insa exista o serie de neconcordante, de aspecte care nu se leaga intre ceea ce vedem si ceea ce stim fiecare in parte ca se voteaza.

Nu este prima oara cand emisiunea este banuita ca ar frauda increderea telespectatorilor, fapt pentru care consideram imperios necesar sa fim lamuriti daca asistam la un teatru sau totul e pe bune.

Au existat o serie de momente care nu se legau intre ele, de topuri care nu reflectau nici macar realitatea zilei in care se filma gala (concurenta Bianca a intrat intr-o zi de duminica pe liniile de votare, iar luni a fost prima). E greu de crezut ca emisiunea are asemenea fanatici incat cineva sa voteze non-stop duminica intreaga plus ziua de luni, in care se filmeaza gala.

Daca nu puteti arata voturile, macar sa fim instiintati care este numarul SMS-urilor pe care le primesc fetele. 40% pot insemna intr-o zi de gala 400 de voturi sau 4.000. 

 

Va multumim anticipat


Fanii Bravo, ai stil    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Fanii Bravo, ai stil să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...