Vrem furnizare electricitate la standarde reglementate

In atentia ENEL Energie Muntenia SA

* In atentia ANRE - Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei

şi a ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Prin aceasta petitie cerem companiei ENEL Energie Muntenia SA sa-si respecte angajamentele asumate in contractul de furnizare si asigure livrarea curentului electric intr-un mod optim si in parametrii stabiliti prin ordinul ANRE de furnizare, fara intreruperi (aproximativ 10 intreruperi neanuntate in perioada 29.09.- 06.10.2021 iar in unele cazuri multiple intreruperi zilnice de cateva secunda pana la 60-90 sec. in conditii meteo normale) in comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu.
In momentul de fata aparatele noastre electronice, electrocasnice dar si siguranta noastra sunt puse in pericol, in plus acum e nevoie ca niciodata de electricitate si internet pentru asigurarea conditiilor optime pentru scoala online si lucrul de la distanta pentru o serie de locuitori ai comunei.
Serviciile oferite la preturi de piata concurentiala nu sunt justificate in conditiile in care sunt prestate sub standarde asumate prin licenta.

Fata de petitia de mai sus, va rugam sa luati masuri pentru remedierea imediata a celor semnalate mai sus.

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nicu Voicu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )