Vrem furnizare electricitate la standarde reglementate

In atentia ENEL Energie Muntenia SA

* In atentia ANRE - Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei

şi a ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Prin aceasta petitie cerem companiei ENEL Energie Muntenia SA sa-si respecte angajamentele asumate in contractul de furnizare si asigure livrarea curentului electric intr-un mod optim si in parametrii stabiliti prin ordinul ANRE de furnizare, fara intreruperi (aproximativ 10 intreruperi neanuntate in perioada 29.09.- 06.10.2021 iar in unele cazuri multiple intreruperi zilnice de cateva secunda pana la 60-90 sec. in conditii meteo normale) in comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu.
In momentul de fata aparatele noastre electronice, electrocasnice dar si siguranta noastra sunt puse in pericol, in plus acum e nevoie ca niciodata de electricitate si internet pentru asigurarea conditiilor optime pentru scoala online si lucrul de la distanta pentru o serie de locuitori ai comunei.
Serviciile oferite la preturi de piata concurentiala nu sunt justificate in conditiile in care sunt prestate sub standarde asumate prin licenta.

Fata de petitia de mai sus, va rugam sa luati masuri pentru remedierea imediata a celor semnalate mai sus.

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nicu Voicu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...