Vrem energie electrica in comuna Chiojdeanca, jud Prahova!

CATRE,

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord S.A., SUCURSALA DE DISTRIBUTIE A ENERGIEI ELECTRICE PLOIESTI,

Subsemnaţii, cetateni ai comunei Chiojdeanca, semnatari ai prezentei petiţii, ne exercităm dreptul de petiţionare prevăzut in Constituţia României si cerem solutionarea problemelor de distributie a energiei electrice si furnizarea acesteia la parametrii functionali catre consumatorii comuna Chiojdeanca, judetul Prahova.

Comuna Chiojdeanca se confrunta cu o situatie deloc placuta din cauza faptului ca din anul 2014 sunt dese probleme cu energia electrica, in ultima perioada, in plina vara situatia inrautatindu-se in mod semnificativ!
Aproape zilnic avem intreruperiin funrizarea curentului electric. Sunt zile in care elecricitatea lipseste in totalitate.
Am facut sesizari dar situatia continua pana in prezent.
Din data de 1 iulie intreruperile sunt extrem de dese, am facut sesizare in 07-07-2020. Ce a urmat? In loc de remedierea situatiei curentul electric a fost oprit o zi si o noapte.
Cine raspunde de aparatura electrocasnica a fiecarui cetatean?!

Fluctuatiile de tensiune pun in pericol aparatura electrocasnica si electronica a fiecarui cetatean!
Ne confruntam cu un voltaj de 178, 189, 190 si din nou 174 si tot asa...atunci cand totusi, energia electrica este furnizata.

Cerem companiei de distributie Prahova, Ploiesti Nord :
- REMEDIEREA DE URGENTA A SITUATIEI
- inlocuirea sistemului de distributie cu un sistem performant
- distribuirea curentului electric la parametrii normali adica 220/ 230 volti
- responsabilitate din partea angajatilor companiei
- o mai buna comunicare in solutionarea problemelor
- rapiditate in solutionarea defectiunilor si sesizarilor

Victoria Simion    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Victoria Simion să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.