VREM DEZBATERE PUBLICĂ REALĂ ȘI DEMOCRATICĂ LA CLEAN TECH!!!!

Screenshot_20221112-171436_Drive.jpgScreenshot_20221112-163047_Drive1.jpgScreenshot_20221112-163053_Drive1.jpgScreenshot_20221112-163100_Drive1.jpgÎNDEMN LA COEZIUNE!!! Așa cum bine știți, dezbaterea publică din 07.11.2022, desfășurată la sediul Căminului Cultural din Ciulnița, a fost doar un simulacru, atât din perspectiva lipsei de informații, cât și din perspectiva dreptului la liberă exprimare. Mai mult decât atât, așa-zisa dezbatere publică nu a fost decât o tiradă a primarului (încă) în funcție din Ciulnița, împotriva celor care îndrăznesc să spună că la Clean Tech sunt mai multe lucruri care nu merg bine. Acesta a facut posibilă denaturarea completă a cadrului civilizat a unei astfel de adunări publice în care nu au lipsit intimidările, atacurile la persoană și huiduieli (ca modalitate de exprimare a opiniilor contrare). Au fost identificate motive grave de nelegalitate a dezbaterii, iar avocatul care ne reprezintă a formulat solicitare către APM Ialomița în vederea reluării dezbaterii publice a cererii de revizuire autorizație de mediu formulată de Clean Tech. Lupta noastră, pentru ca este o luptă, în care vom încerca să demonstrăm tuturor celor implicați ceea ce se vede de la o poștă, cu ochiul liber, nu va fi nici simplă, ușoară și nici de scurtă durată. Așa că vom avea nevoie de sprijinul vostru, al tuturor, sprijin pe care acum apreciem că ni-l acordați prin semnarea acestei petiții prin care să determinăm APM Ialomița să recunoască persoanele interesate și afectate de mirosurile pestilențiale provenite

Chitu Adrian, Milea Dorina    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Chitu Adrian, Milea Dorina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.