Vrem ca toate cipurile 5G să rămână ale lui Bill

Acum că Bill și Melinda Gates divorțează averea lor se va împărți 50%-50%. Asta înseamnă că inclusiv cipurile 5G care ne-au fost implantate prin vaccinul anti-Covid vor deveni jumătate ale lui Bill iar cealaltă jumătate ale Melindei. Acest lucru nu este corect, nu ne-a spus nimeni că cipurile ar putea să nu mai fie ale lui Bill Gates la un moment dat. Prin această petiție cerem ca toate cipurile 5G deja distribuite să rămână ale lui Bill Gates.Mindcraftstories_Cui-îi-e-frică-de-Bill-Gates_Deschidere_SOPA-Images-GettyImages-opp0biazwnpfwvczbv82qtgbwegfc7hr5fgyso1cu81.jpg

Susținătorii ocultei    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Susținătorii ocultei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.