Vrem ca Doamna Clara Iuliana VARO să rămână Învățătoarea clasei noastre

Colectivul de elevi și cel de părinți ai clasei întâi C a Scolii nr.24, “Regele Ferdinand” din Sibiu, dorim ca Doamna Învățătoare Clara Iuliana VARO să rămână învățătoarea clasei în ciuda faptului ca a fost detasat alt invatator! Anul școlar 2021-2022 ne-a demonstrat tuturor că ea este un cadru didactic cu multa experienta, empatie si ambiții mari pentru, care a știu cum să formeze colectivul, a știut cum să ajute fiecare din elevi să progreseze în ritm propriu iar acest progres a fost observat și apreciat de către părinți. Activitățile propuse de ea în cadrul anul școlar au fost pe placul copiilor și au adus împreună părinții și bunicii între care s-a stabilit o relație de amiciție.

Considerăm  că toți cei implicați (copii, părinți și Doamna Învățătoare) doresc păstrarea acestei formule care va avea beneficii pe termen lung. Cu toții ne dorim stabilitate în viețile copiilor noștri și dorință de a merge la școală! În prezent, doamna Învățătoare este omul care ii face pe copii să aștepte cu nerăbdare zilele de scoala și nu de vacanță!

Acestă petiție a fost concepută pentru a ajunge în atenția Domnului Director, Gheorghe BÎRZA.

Prin semnătura mea, autorizez Iuliana NICU să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.