Vrem ca traseul autobuzelor școlare să treacă prin interiorul cartierului Bartolomeu-Avantgarden!

 

transport_elevi_3bd1a1.jpg

Rolul autobuzelor școlare este de a prelua copiii din cartiere, de a-i duce la școli în siguranță și de a scăpa de supraaglomerația din centrul vechi și din autobuze la orele de vârf. 

Dacă celelalte trasee pentru autobuzele destinate elevilor sunt corect proiectate, cel care are punct de plecare de la Autogara Internațională este ilogic pentru că sunt prea puțini copii pe care i-ar putea prelua de la terminal sau de pe Strada Lungă, 90% dintre elevi aflându-se în cartierul Bartolomeu Nord și Avantgarden 1,2 și 3.

Cerem Primăriei Brașov și RATBV să regândească acest traseu astfel încât să preia elevii din cartierele Bartolomeu Nord și Avantgarden.

Argumentăm că preluarea elevilor din interiorul cartierelor Bartolomeu-Nord și Avantgarden ar degreva de aglomerația de pe linia RATBV 28, care ar fi folosită doar de celelalte categorii de călători și nu ar mai fi nevoie de suplimentarea autobuzelor pe această rută. 


Mihai Codruț Nanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mihai Codruț Nanu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook