Semnează inițiativa "VREM AUTOSTRADĂ PÂNĂ LA NĂVODARI" prin MODERNIZAREA INTEGRALA a drumului Năvodari – Lumina - Ovidiu și URGENT, ÎNFIINȚAREA unui sens giratoriu in Lumina județul Constanta!

0E420FD9-30EA-4693-80EB-AE33F28839E5.jpeg

Dorim URGENT:

Finalizarea rapidă pe TOATĂ lungimea, a proiectului existent “IMBUNĂTĂŢIREA ACCESULUI ÎNTRE E 60 ŞI PLATFORMA INDUSTRIALĂ NĂVODARI PRIN MODERNIZAREA CĂII RUTIERE” - Investiția presupune modernizarea drumului dintre Năvodari și Lumina.

și

Constructia rapidă a unui SENS GIRATORIU provizoriu (doar cel PROVIZORIU/EXPERIMENTAL poate fi executat imediat cu un minim de avize), la intersectia DN 22 cu DJ 226, mai exact intersectia dintre soseaua Navodari si soseaua Tulcea.

Pentru a reusi în demersurile legale este foarte NECESARĂ semnatura dumneavoastra pe petiția online! Durează doar 1 minut!

....Deoarece, ne riscam cu toții EFECTIV viața pe acest sector de drum DJ226, va rugam să vă alăturați acestei initiative.

Strangem aceste semnaturi pentru finalizarea rapidă a MODERNIZARII pe TOATĂ lungimea proiectului existent, a drumului Năvodari – Lumina și construirea URGENTA a unui SENS GIRATORIU EXPERIMENTAL la intersectia DN 22 cu DJ 226, mai exact intersectia dintre soseaua Navodari si soseaua Tulcea, intersectie intens circulata unde foarte multe accidente ne COSTA vieți ! Riscul de accidente grave în aceasta intersecție este CLAR cel mare din Județul Constanta.

Traficul în această zonă este unul foarte intens, fiind de notorietate faptul pe ca timpul verii este una dintre cele mai agomerate cai rutiere din România !

Sperăm ca demersul nostru să urgenteze realizarea acestor proiecte și implicit scăderea incidenței accidentelor.

Vă mulțumim !


VREM AUTOSTRADĂ PÂNĂ LA NĂVODARI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez VREM AUTOSTRADĂ PÂNĂ LA NĂVODARI să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...