Vrem apa caldă și căldură în Lacul Tei!

Sunt ani buni de cand acest subiect in cartierul nostru a devenit un chin si un stres major pentru fiecare dintre locuitorii cartierului Lacul Tei.

Apa calda este prezenta cu pauze zilnice/saptamanale, absenta cu zilele, clocotita la peste 90 grade in puține momente, cu presiune mica in cele cateva ore dintr-o saptamana, iar in 90% din timp rece sloi.

Căldura este într-o situație identică, adică absenta zilnic in conditiile in care afara sunt grade minus peste noapte. Avem in casa 17-18 grade, am dat peste cap curentul folosind aerotermele non-stop. Ne spălăm copii in băile reci cu apa încălzită la aragaz.

Prin intermediul acestei petitii dorim sa comunicăm intenția grupului civic de locuitori ai cartierului Lacul Tei de a se organiza ca parte civilă într-un demers ce va avea ca scop un proces cu instituțiile/companiile implicate în livrarea agentului termic. Intenționăm să ne recuperăm banii din facturile plătite si neonorate de către furnizor sau alte motive: livrarea de servicii neconforme, privarea dreptului la sanatate publica, tarifarea in absenta serviciilor, înșelăciune, samd.

Vom rezolva aceasta problema, definitiv!

Semnează si tu, implica-te!

Prin semnare, autorizez pe Maria Arvinte să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->