Vrem apa caldă și căldură în Lacul Tei!

Sunt ani buni de cand acest subiect in cartierul nostru a devenit un chin si un stres major pentru fiecare dintre locuitorii cartierului Lacul Tei. 

Apa calda este prezenta cu pauze zilnice/saptamanale, absenta cu zilele, clocotita la peste 90 grade in puține momente, cu presiune mica in cele cateva ore dintr-o saptamana, iar in 90% din timp rece sloi.

Căldura este într-o situație identică, adică absenta zilnic in conditiile in care afara sunt grade minus peste noapte. Avem in casa 17-18 grade, am dat peste cap curentul folosind aerotermele non-stop. Ne spălăm copii in băile reci cu apa încălzită la aragaz.

Prin intermediul acestei petitii dorim sa comunicăm intenția grupului civic de locuitori ai cartierului Lacul Tei de a se organiza ca parte civilă într-un demers ce va avea ca scop un proces cu instituțiile/companiile implicate în livrarea agentului termic. Intenționăm să ne recuperăm banii din facturile plătite si neonorate de către furnizor sau alte motive: livrarea de servicii neconforme, privarea dreptului la sanatate publica, tarifarea in absenta serviciilor, înșelăciune, samd. 

Vom rezolva aceasta problema, definitiv!

Semnează si tu, implica-te! 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Maria Arvinte să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->