Vrem aer curat in Hasdeu!!!

Ai auzit?
Se doreste construirea unui camin de studenti si distrugerea spatiului verde din Campusul Hasdeu. Va rugam sa ne sprijiniti prin luarea unei pozitii civile, legale, decente, pentru a putea interveni in mod favorabil in cadrul acestui proiect de construire. Implicarea noastra civica rapida ar putea conduce in mod favorabil la regandirea locatiei caminului in planul urbanistic zonal din Campusul Hasdeu.

Consultarile publice sunt luate in seama pana joi 14 ianuarie 2021. E de mare ajutor sa:
1. SEMNATI aceasta petitie, aratand astfel ca nu sunteti de acord cu distrugerea spatiului verde din Hasdeu si construirea de blocuri. Validarea petitiei se face DOAR prin confirmarea primita pe e-mail.
2. TRIMITETI sesizari, observatii, puncte de vedere la adresa de email:
consultarepublica@primariaclujnapoca.ro
3. SCRIETI de mana adrese si depuneti-le pana joi la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetateni, str. Motilor, nr. 7 sau la orice primarie de cartier.

Studentii vor sa respire!
Clujenii vor sa ramana spatiile verzi!

Poti sa trimiti la minim 5 persoane?

STOP_CAMIN_HASDEU.jpg

Prin semnare, autorizez pe C să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->