Vreau acasă! din cauza incompetenței primăriei Chișinău a fost retrasa autorizația de construcție a șantierului în care și-au procurat locuință peste 300 familii!

În anul 2019 am procurat la fel ca și cele alte peste 350 de familii un apartament de la compania Braus Imobiliare. Procesul de construcție a durat pînă în momentul cînd, din cauza incompetenței autorităților locale din Chișinău, a fost retrasă autorizația de construcție la mijloc de lucrări. Au fost intentate nenumărate dosare de judecată împotriva autorităților pentru a redobîndi autorizația de construcție, ce a fost obținută în conformitate cu toate normele legislației ce țin de construcții. Acum ne aflăm intr-un moment strigător la cer - cu bani agonisiți de o viață, cu credite, ipoteci, dobânzi înalte, familii care stau la gazdă – suntem în fața în riscului de pierdere a tot ce avem. La toate solicitările noastre primăria s-a uitat indiferent și și-au continuat activitatea de ponegrire a firmei care nu are nici o vină, firmă pe care tot ei încearcă să o distrugă. Noi am investit în BRAUS și noi avem totală încredere în ei. Or, toate cele necesare pentru construcție a fost dobândite de către ei legal, fapt care se demonstrează și în fața instanței de judecată, doar ca acest proces se poate tărăgăna prea mult, iar noi nu mai avem puteri și resurse pentru a aștepta ani de zile ca instanțele de toate nivelurile să se pronunțe. De ce creăm această petiție? Simplu, Eu personal VREAU ACASĂ, nu vreau copiii mei să trăiască pe drumuri! Eu Susțin BRAUS IMOBILIARE și condamn dur decizia autorităților care acționează împotriva poporului ce trebuie să îl reprezinte și comit fărădelegi. Solicităm respectuos Primarului General de Chișinău dmn. Ion Ceban să investigheze cazul dat și să acorde suportul necesar companiei SRL BRAUS IMOBILIARE și noua, celor a peste 300 de familii, întru soluționarea situației și eliberarea autorizației de construcție.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sergiu Mocanu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook