Votezi cu Dan Diaconescu pentru presedintie?

Sunt curios dupa cele intamplate in ultimii ani ,aici referindu'ma la partidele politice gen PDL,PSD(scriu doar 2 pentru ca acestea sunt in topul preferintelor alegatorilor) ,dupa cum spuneam sunt curios daca sunt multi sustinatori ai PP-DD(Partidul Poporului).Am auzit foarte multe din gurile multor oameni precum ca Dan Diaconescu face ceea ce face doar pentru bani sau alte chestii ,dar parerea mea e ca nici un om nu a facut ceea ce a facut DD ,felul in care a ajutat o multime de oameni pe care i'a chemat in emisiuni si pe care i'a ajutat in cele mai multe cazuri cum a putut.Eu cred ca schimbarea Romaniei doar omul acesta poate sa o aduca,nu PDL aici putem vedea situatia in care suntem fiind condusi de Traian si nici PSD ,dat fiind momentul revolutiei in care multi oameni din toata tara stiu cum a contribuit la bunul sfarsit al revolutiei.Asadar vreau sa vad cate semnaturi se strang pentru Partidul Poporului. Bafta

Prin semnare, autorizez pe Popa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.