Vinovatii deciziei introducerii Spaniei in sau nu in zona galbena

• Sunt de părere că în cazul de față, ceea ce au putut face cei de la Institutul National de Sănătate Publică și aprobați de Comitetul Național pentru Situații de Urgență prin introducerea Spaniei pe lista galbenă ( rezprezentând intrarea în carantinare/izolare la domiciliu, la întoarcerea în țară) în dimineața zilei de 10.08.2020, iar pe seară să se anuleze această decizie, fără nicio explicație plauzibilă, reprezintă o bătaie de jos și o lipsă de respect față de cetățenii acestei țări care au fost pusi pe drumuri de sute de km până la aeroporturi, sau si-au anulat zborurile și vacanțele din cauza unei greseli a unora care nu știu pe ce criterii fac acele propuneri, iar la toate astea se mai adaugă și o grămadă de bani pierduți, bani pe care nu îi vor mai recupera vreodată. În consecință, consider că vinovații pentru această decizie luată eronat și fără pic de raționament față de nevoile cetățenilor României trebuie să își dea demisiile de onoare din funcțiile pe care le ocupă, pentru ca pe viitor deciziile să fie luate cu mintea și să fie anunțate cu cel puțin câteva zile înainte de a se pune în aplicare.Dacă sunteți de acord cu mine, vă rog să semnați această petiție.

Prin semnare, autorizez pe Costi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.