viata are prioritate

Inaintam aceasta petitie, in speranta ca vom da o sansa la viata fiecaruia dintre noi!

Dupa cum bine se stie, in seara de 30.11.2013,in orasul Comarnic a avut loc un tragic accident rutier, soldat cu moartea unei adolescente de 17 ani si ranirea grava a inca trei persoaner, toti cu varsta sub 20 de ani! Acest accident a avut loc in una din cele mai periculoase curbe aflate pe DN 1!! In aceasta zona au loc aproape saptamanal( pe timpul iernii sunt accidente aproape zilnic), accidente rutiere usoare, dar si grave! Refuzam sa credem ca acest tronson de drum nu poate fii suprasemnalizat, avand in vedere ca, tot in aceasta zona se afla atat o unitate de invatamant, cat si o institutie sanitara! Intentionam sa inaintam aceasta petitie autoritatilor orasului Comarnic, Politiei Locale, Politiei DN 1 si CNADNR (Compania Nationala De Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania), in vederea rezolvarii acestei probleme! Solicitam suprasemnalizarea acestui tronson de drum, in asa fel incat participantii la trafic sa fie obligati sa reduca viteza!! Va multumim

 

Am revenit cu o completare! Intre timp au mai avut loc accidente auto pe acest tronson de drum: 14.12.2013, 25.12.2013, 31.12.2013, 02.01.2014! 

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Alexe Laura. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook