Varianta 2 de Centura Alesd, judetul Bihor

Petitie pentru alegerea --Variantei 2-- de Centura Alesd, judetul Bihor

STOP CENTURA PRIN CARTIER 

Noi semnatarii acestei petitii online cerem Guvernului, CNAIR si Consiliului Judetean Bihor sa faca demersurile necesare pentru ca Centura Alesd sa ocoleasca intradevar orasul, prin varianta propusa de Consiliul Judetean Bihor, varianta 2 de centura. 

 

Scurt istoric: In momentul de fata 12.07.2022 Varianta de centura aprobata este --Varianta 3-- de Centura Alesd, o varianta care izoleaza complet un cartier cu populatie Roma si va despartii in doua, un alt cartier de case.

Consiliul Judetean Bihor prin Ilie Bolojan a mentionat in INSTANTA ca s-a ales --Varianta 3-- de Centura Alesd in principal din cauza costurilor.

Ce nu a mentionat acesta in INSTANTA este ca --Varianta 2-- de Centura Alesd, care ocoleste intreg orasul si nu afecteaza locuitorii acestuia, costa cu aproximativ 5% mai mult!  

STOP CENTURA PRIN CARTIER

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Svab Denis să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )