URGENT! Semnează pentru un nou pod la Luțca!

La două luni de la prăbușirea podului de la Luțca, din județul Neamț, circulația se desfășoară anevoios. Cetățenii din zona Luțca sunt disperați, în curând începe și școala.

Semnează petiția pentru ca lucrurile să reintre în normal, semnează pentru ca Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, să accepte oferta Ministerului Apărării de a construi în regim de urgență un pod pe piloni.

Consilierii județeni ai PNL Neamț vor iniția un proiect de hotărâre prin care să-l oblige pe Ionel Arsene să accepte oferta Ministerului Apărării, iar circulația să se reia cât mai rapid și, ulterior, cu sprijinul Guvernului României să construim un nou pod.

Semnați această petiție. Cu cât vor fi mai multe semnături, cu atât șansele de reușită ale acestui demers perfect democratic sunt mai mari, pentru că toate semnăturile dumneavoastră vor însoți proiectul de hotărâre.

Președintele PNL Neamț George Lazăr, parlamentarii liberali Laurențiu Leoreanu și Eugen Țapu-Nazare, au purtat mai multe discuții constructive cu premierul Nicolae Ciucă, pentru ca Guvernul să aloce fondurile necesare reconstrucției podului de la Luțca.

Prim-ministrul și-a dat acceptul, iar sumele se vor regăsi în bugetul de stat pe anul 2023.

Până atunci este nevoie de o soluție rapidă, soluție pe care Ministerul Apărării deja a propus-o: un pod pe piloni.

Din păcate, Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, a refuzat această propunere, preferând să cheltuie banii în cu totul alte scopuri.

Semnați această petiție!

12e38230-a0cf-4c10-9689-e07ad7f91cdc-1068x801-1-1000x600.jpg


Partidul Național Liberal Filiala Neamț    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Partidul Național Liberal Filiala Neamț să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...