URGENT! Reabilitare drum judetean Campulung - Bughea - Albesti - Candesti

Cerem organelor competente (Consiliul Judetean Arges, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratie si Guvernului Romaniei) sa faca toate demersurile necesare pentru reabilitarea drumului judetean care face legatura intre orasul Campulung Muscel si comunele Bughea si Albestii de Muscel (cu satele Albesti si Candesti).

Dorim ca la rectificarea bugetara sa trimiteti fonduri si pentru reabilitarea acestui drum judetean. Pe acest drum nu s-au mai facut lucrari de intretinere sau de reabilitare de peste 20 de ani.
Localnicii sunt terorizati de acest drum, mai ales ca majoritatea merg la munca sau la studii in Campulung Muscel, tranziteaza zilnic acest drum. Nici firmele de transport public nu mai vin sa incheie contracte din cauza acestui drum.
In aceasta zona nu se va dezvolta nimic din punct de vedere turistic, deoarece nu exista infrastructura necesara.

SALVAM ALBESTII DE MUSCEL    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez SALVAM ALBESTII DE MUSCEL să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.