UNIVERSITATEA SPIRU HARET

Prin această petiție solicităm continuarea studiilor din anul universitar 2022 - 2023, în mediul online, dar mai ales posibilitatea sustinerii examenelor si evaluarilor pe parcurs online, exceptie facand examenul de licenta/dizertatie.

Argumente:

1. O mare parte dintre studenții/masteranzii care nu au domiciliul în București, au fost nevoiți să renunțe la locuințele de scurtă durată și cămine, iar în prezent costul chiriilor cât și costul general al vieții a crescut considerabil.

2. Presiunea financiară în perioada imediat următoare este foarte mare deoarece:

- costurile de toate tipurile sunt in continua crestere;

- traversam o perioada plina de incertitudine economica.

3. Mulți dintre studenți/masteranzi au rămas fără loc de muncă în ultimii doi ani. În acest context complicat și dificil pentru toți, este imperios necesar pentru noi, toți studenții/masteranzii, să ne păstrăm sau recăpătăm securitatea financiară, dar mai ales să ne putem continua studiile. Ambele au importanță egală pentru noi și avem nevoie de sprijin și stabilitate din partea instituțiilor de învatamant mai mult ca oricând.

Vă rugăm respectuos să luați în considerare toate aspectele prezentate !

g.sebastian.nitulescu@spiruharet.ro    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez g.sebastian.nitulescu@spiruharet.ro să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.