UN NU HOTARAT AL FERMIERILOR DIN ROMANIA PENTRU LEGEA MIROSURILOR!

Votul pentru așa zisa Lege a mirosurilor (OUG 195/2005 modificată,votată de către deputați și in curând pe masa Președintelui) aduce fermierii la mâna primăriilor comunale. Fermele de porci și fabricile, in general, au devenit subiect de campanie electorală intre candidații vechi și candidații noi. Au apărut deja in spațiul public postări, reacții jalnice și neprofesioniste ale unora de care va depinde soarta fermelor in România, de cei care sunt sau se visează primari. Nu ne ajunge pesta porcină africană, inchiderea HORECA europeană, cazurile de Covid-19 din unitățile de carne din alte state membre, carnea de porc și de pasăre indoielnică din alte țări. Mai bine distrugem agricultura românească, micul și marele producător de carne – pentru că in forma votată, Legea mirosurilor afectează toate fermele, toate structurile de abatorizare, prelucrare a cărnii, indiferent de dimensiunea lor. Ce competențe poate avea domnilor  un primar să inchidă o fermă?

SOLICITAM PRESEDINTELUI ROMANIEI SA NU PROMULGE LEGEA MIROSURILOR!

SEMNATI SI VOI, SA FIM CATA FRUNZA SI IARBA IN TARA ASTA!

Dr. Mary Pana, presedinte A.C.E.B.O.P.    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Dr. Mary Pana, presedinte A.C.E.B.O.P. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.