Tunariul spune NU deșeurilor!

Sute de tone de gunoi menajer din împrejurimi ajung săptămânal în Tunari sub pretextul sortării și a depozitării temporare.
Activitatea operatorului Cassano Metal SRL se desfășoară însă la distanță mai mică de 200 de metri de zona locuită și încalcă art. 20 din Legea 211/2011 privind deșeurile.
Astfel, solicităm ferm stoparea activităților de colectare, tratare, sortare și depozitare temporară a oricărui tip de deșeurilor de către SC Cassano Metal SRL.
Solicităm, în egală măsură, verificarea tututor documentelor care permit funcționarea acestui punct de lucru și cerem respingerea oricăror cereri din partea operatorului care vizează autorizarea/reautorizarea activităților pe amplasamentul în cauză cât și anularea autorizației de mediu emisă de Agenţia pentru Protecţia Mediului Ilfov.
Tunariul nu este groapa de gunoi a județului Ilfov!

Initiativa sprijinită de:

Asociația Grupul de Mediu Tunari

Primaria Tunari

AMC prodex SRL/ Circuitul internațional de karting Amckart

Cosmin Olteanu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cosmin Olteanu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.