Trotuar si astfaltarea strazii Drumul Potcoavei pana la carterul Henri Coanda-Voluntari

Multi oameni care locuiesc pe str. Drumul Potcoavei (intrare dinspre Pipera-Tunari) si strazile adiacente obisnuiesc sa se plimbe pana in cartierul Henri Coanda. La fel cei din cartierul Henri Coanda se plimba cu bicicletele pana in str. Drumul Potcoavei. Problema este ca nu exista trotuar si oamenii, in special copii, se plimba pe drumul plin de pietre, neluminat, ferindu-se de masini.

Ar fi foarte util sa avem intre cele doua zone un trotuar larg iar strada Drumul Potcoavei sa fie astfaltata pana la carterul Henri Coanda-Voluntari.

Eugenia Barbulescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Eugenia Barbulescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.