TREN DE MARE VITEZĂ BUCUREȘTI-CÂMPULUNG

Noi, cetățenii orașului Câmpulung Muscel și a comunelor din jurul orașului Câmpulung, cerem conducerii statului român să cuprindă regiunea noastră într-un plan de dezvoltare și să aloce fonduri de stat sau să prevadă un parteneriat public-privat pentru legătură modernă de cale ferată între regiunea noastră și capitala țării. Dorim o șansă la dezvoltare a regiunii Muscel, regiune decăzută economic, fără perspectivă pentru generația tânără, prin deciziile greșite ale statului și prin lipsa oricărei preocupări pentru dezvoltare teritorială uniformă.

Carmen Daniela Diaconu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Carmen Daniela Diaconu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.