Treceri de pietoni

As propune schimbarea trecerilor de pietoni.

1. mutarea lor din imediata apropiere a sensurilor giratorii pentru o mai buna fluidizare a traficului.

2. unde locul prevede deja speed bumpere (limitatoare de viteza), acestea să fie mutate în așa fel încât trecerile se pietoni să fie amplasate PE speed bumpere, acestea având o lățime suficient de mare pentru a putea fi folosite că trecere și limitatoare eficiente, pentru a nu reduce viteza de 3 ori, ci doar odată, dar semnificativ mai mult.

3. supra-iluminarea trecerilor de pietoni cu panouri led, în special pe străzile secundare unde, în general, străzile nu sunt atât de luminate (Nu o data era să nu văd anumiți pietoni, pe timp de ploaie + noapte, îmbrăcați în negru, cu căștile în urechi si fără să se asigure, eu având viteza legal redusă din pricina trecerii)

Prin semnătura mea, autorizez Răzvan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.