Trecerea la învățământul de tip hibrid în cadrul Colegiului Agricol "Traian Săvulescu" Târgu Mureș

În contextul pandemiei Covid-19, anul școlar 2020-2021, la Colegiul Agricol "Traian Săvulescu" Târgu Mureș, a început prin prezența fizică a tuturor elevilor din această unitate de învățământ.

Considerăm necesară păstrarea distanței sociale adecvate, conform autorităților, fapt care ne-a determinat să realizăm o petiție onilne. Prin semnarea acestei petiții vă declarați de acord cu realizarea trecerii la învățământul de tip hibrid, așa cum s-a realizat în majoritatea liceelor din județul Mureș.

Această petiție poate fi semnată atât de către elevii acestei instituții de învățământ, cât și de părinții acestora!

Ciorgovean Iuliana Mihaela    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ciorgovean Iuliana Mihaela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.