Trecere de pietoni si marcaje str. Margelelor cu Str. Televiziunii, sector 6

inbound1448977625972833135.jpg

Buna ziua!

Deschid aceasta petitie, in urma sesizarilor facute ​catre Administratia Strazilor cu nr. 20464 /16.05.2022, nr. 40439 / 05.01.2022 si catre Sectia de Politie Sector 6 cu nr. P4990/21.09.2021 trimisa catre Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6, cu numarul de inregistrare 21519/01.10.2021, fara rezultat pana astazi, 17.08.2022.

Solicit crearea unei treceri de pietoni, alaturi de marcaje, pentru zona de intersectie: str Televiziunii cu Str. Margelelor din sectorul 6, Bucuresti.

Specific ca in aceasta zona multi copii se duc spre scoala, fie ca este vorba despre scoala nr. 160, fie ca se indreapta catre celelalte scoli sau gradinite din zona, cu riscul de a fi loviti de catre autovehicul.

Mulțumesc frumos pentru sprijin!inbound4548631920773168402.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Matei Monica să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.