TRANSPARENTA , CORECTITUDINE SI RESPECT AL OAMGMAMR IN RELATIA CU MEMBRII SAI

Revendicari :

- Desfiintarea cotizatiei de 1% din salariul net si inlocuirea acesteia cu o suma fixa (10lei) de comun acord cu toti membrii OAMGMAMR.

- Transparenta in gestionarea fondurilor acumulate in urma cotizatiei prin afisarea acestora trimestrial in sediile OAMGMAMR.
- Transparenta vis-á-vis de remunerarea conducerii OAMGMAMR prin declaratii anuale de avere si interese , precum si declaratii de venit (modelul declaratiilor -tip ANI ) .

-Publicitate reala a procesului electoral in locuri vizibile (aviziere , etc.) , prin informarea asistentelor sefe (in cadrul spitalelor ) si prin intermediul e-mail-ului pe ceilalti asistenti medicali care profeseaza in afara unitatilor spitalicesti ( cabinete stomatologice , medicina de familie , farmacii , cabinete scolare , etc.)

- Posibilitatea de a organiza alegeri anticipate cand situatia o impune .

- Dreptul de a participa la alegeri in vederea obtinerii unei functii in conducerea OAMGMAMR fara a fi conditionat .

Prin semnătura mea, autorizez Ionela Preda să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.