TRANSPARENTA , CORECTITUDINE SI RESPECT AL OAMGMAMR IN RELATIA CU MEMBRII SAI

Revendicari :

- Desfiintarea cotizatiei de 1% din salariul net si inlocuirea acesteia cu o suma fixa (10lei) de comun acord cu toti membrii OAMGMAMR.

- Transparenta in gestionarea fondurilor acumulate in urma cotizatiei prin afisarea acestora trimestrial in sediile OAMGMAMR.
- Transparenta vis-á-vis de remunerarea conducerii OAMGMAMR prin declaratii anuale de avere si interese , precum si declaratii de venit (modelul declaratiilor -tip ANI ) .

-Publicitate reala a procesului electoral in locuri vizibile (aviziere , etc.) , prin informarea asistentelor sefe (in cadrul spitalelor ) si prin intermediul e-mail-ului pe ceilalti asistenti medicali care profeseaza in afara unitatilor spitalicesti ( cabinete stomatologice , medicina de familie , farmacii , cabinete scolare , etc.)

- Posibilitatea de a organiza alegeri anticipate cand situatia o impune .

- Dreptul de a participa la alegeri in vederea obtinerii unei functii in conducerea OAMGMAMR fara a fi conditionat .

Prin semnare, autorizez pe Ionela Preda să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.