TRANSPARENȚĂ ÎN CHELTUIREA BANILOR PUBLICI LA CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

patru_muiliarde1.jpg

Într-o totală lipsă de transparență decizională, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, trimite un număr de 118 funcționari publici și aleși locali la cursuri de perfecționare în lunile iulie și august, pe Litoralul Mării Negre. Destinațiile preferate sunt Mamaia, Neptun, Costinești și Venus. Toată distracția costă circa 100.000 de euro (456.320 de lei), la care se vor adăuga și cheltuielile cu transportul. Haideți să le spunem acestor oameni, pe care noi i-am ales să ne reprezinte cu demnitate, loialitate și responsabilitate, că nu ne pot sfida în asemenea fel și nu își pot bate joc de banii publici!

Semnați petiția noastră și obligați-i pe cei care sunt în serviciul nostru al mehedințenlor să cheltuie banii noștri pentru proiecte de dezvoltare și investiții în viitorul nostru și al copiilor noștri!

Spune nu cheltuirii în bătaie de joc a banilor publici! Oprește-i de la acțiuni distructive și discreționare! Poți face asta doar semnând petiția Tele 2 Drobeta!


Adelin Rusu, director Tele 2 Drobeta    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Adelin Rusu, director Tele 2 Drobeta să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...