#Traficdecent in Pipera

Nu stim daca din lipsa de clarviziune, rea-intentie ori din lipsa de interes a autoritatilor insa, pentru zona Pipera, drumul spre birou si inapoi spre casa a devenit o povara; aglomeratia devine din ce in ce mai insuportabila.

Daca cei din administratia locala nu au observat inca acest lucru, este datoria noastra civica sa le atragem atentia, dar si sa le propunem solutii viabile. Astfel, dorim sa va cerem sprijinul in a strange cat mai multe semnaturi, astfel incat reprezentantii nostri din cadrul Administratiei Publice Locale sa observe ca dorim sa ia imediat masuri pentru rezolvarea situatiei din PIPERA.

Noi propunem:

1. Crearea unui semafor pentru traversarea pietonilor la intersectia George Constantinescu cu B-dul Dimitrie Pompeiu;

2. Asigurarea prezentei continue in intervalele orare de varf, respectiv 8-10 si 16:30 – 18:30, a unui echipaj de politie in vederea fluidizarii traficului in intersectia strazilor George Constantinescu cu Dimitrie Pompeiu;

3.  Interzicerea stationarii autoturismelor pe marginile strazii George Constantinescu;

4. Interzicerea stationarii ori intoarcerii autobuzelor in intersectia dintre strada George Constantinescu si b-dul Dimitrie Pompeiu.

Daca considerati oportune si alte masuri de fluidizare a traficului, va invitam sa ni le adresati la adresa de mail traficpipera @ gmail.com

Mihai Mutulescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Mihai Mutulescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

Vom face cunoscută această petiție unui număr de 3000 persoane care vizualizează alte petiții pe site-ul nostru, dar încă nu au vizualizat această petiție.