toți acei politicieni aleși,la orice fel de alegeri din România,atunci când își preiaufuncția de: consililier locali,primari și până la deputați, senatori,președintele țării,ROMÂNIA,cerem !

legea răspunderii directe a acestor cetățeni ai ROMÂNIEI,atunci când iau decizii ce dăunează acut,mediu sau minim,la orice nivel,prin: demisia imediată,trimiterea acestora imediată în judecată pentru neregulile comise în mod abuziv,vizate fiind funcțiile pe care le dețin prin alegerile democratice organizate în ROMÂNIA ,la nivel local,județian și național,calcularea daunelor provocate, prin:-promisiuni electorale mincinoase,decizii politice de orice fel,în orice primării ori la nivel de minister,iar în cele din urmă: aceștia:-să restituie salariile integral,prin urmare ele fiind primite pe nedrept din visteria ROMÂNIEI! Prin această petiție,rog toți cetățenii de bună credință ai ROMÂNIEI,precum și pe acei aleși,din parlament și din toate celelalte instituții,să suțină din totă inima această petiție! Dacă puteți,sau credeți că această petiție o puteți îbunătăți,atunci vă rog să nu ezitați! Acestea sunt scrise de un om simplu. Cetățean al ROMÂNIEI!


GHEORGHE DURDEA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe GHEORGHE DURDEA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook