Lăsați-ne să ne înmormântăm părinții și copiii creștinește! Nu ne luați dreptul de a-i conduce pe ultimul drum!

De mai bine de un an de zile ne obligați să-i înmormântăm pe cei dragi în pielea goală, aruncați în niște saci pe care scrieți cu majuscule COVID. De mai bine de un an de zile ne obligați să stăm departe de cortegiul funerar, nu ne lăsați să ne luăm rămas bun și impuneți măsuri peste măsuri fără să vă pese ce este în sufletul oamenilor. Nu ne lăsați să ne băgăm morții în biserici și să-i veghem măcar o noapte!

Eu mi-am pierdut mama pe data de 1 noiembrie. Pe mine nu m-ați lăsat să-i aduc la mormânt o floare. Eram pozitivă. Ma testasem din proprie inițiativa tocmai pentru ca nu concepeam sa fiu infectata și sa îmbolnăvesc pe cineva. V-am implorat să mă lăsați la înmormântarea mamei, v-am spus că voi purta costum, mască, vizieră... ca voi sta departe de soț, copii, de surorile mele! Nu ați vrut!

Mie mi-ați ucis sufletul. Și mie, și altor milioane de oameni.
Dar, trebuie să vă opriți!

Opriți toată nebunia asta și încercați să fiți umani!

Loredana Chimoiu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Loredana Chimoiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.