Tineri medici pentru România

Stimate Domnule Ministru,

 
Având în vedere faptul că în programul de guvernare pentru domeniul de sănătate aveți în vedere eliminarea oricărei forme de corupție din cadrul sistemului public de sănătate, vă solicităm respectuos implementarea următoarelor prevederi:
 
1. Pentru sesiunile următoare ale examenului de rezidențiat posturile să reprezinte minim 70% din locuri (altele decât medicina de familie) pentru a elimina corupția la angajările medicilor în spitalele publice. Astfel, introducerea în sistemul public de sănătate a unor tineri medici angajați pe perioadă nedeterminată direct pe post va readuce spitalele publice în slujba cetățenilor.
 
2. Drept de a profesa ca medic generalist cu "drept de liberă practică" pentru toți licențiații în medicină, respectiv dreptul de a lucra cu Casă Națională de Asigurări de Sănătate.
 
 
Domniei sale,
Domnului Vlad Voiculescu,
Ministrul Sănătății

Mihai Ciprian Maxim    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mihai Ciprian Maxim să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...