Tiberiu Nitu-NUPU, sluga lui Ponta, DE-MI-SI-A

Domnule Procuror General,

In prima sa evaluare a candidaturii dv. la functia de Procuror General, CSM constata:

-autocontrol scazut, irascibilitate, o rezistenta scazuta la stres, precum si o spontaneitate redusa

-Nitu a oferit raspunsuri vagi, fara a avea idei de punere in practica a unor strategii concrete

-candidatul nu cunoaste suficient activitatea concreta a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa ICCJ, (desi indeplinise functia de Prim Adjunct al Procurorului General)

-lipsa de performanta si neimplicare in exercitarea atributiilor manageriale, in perioada in care a indeplinit functie de Prim Adjunct al Procurorului General.

- in perioada in care Tiberiu Nitu a coordonat Sectia de urmarire penala si criminalistica, la aceasta sectie nu s-a inregistrat niciun dosar  finalizat prin rechizitoriu in materia conflictului de  interese, coruptiei sau evaziunii fiscale, domenii considerate prioritar majore ale Ministerului Public.

In perioada de cand sunteti Procuror General al Parchetului de pe langa ICCJ, am constatat:

-NUP in cazul plagiatului lui Victor Ponta, in baza referatului unui obscur functionar ORDA, contrapus Deciziei Senatului Universitatii din Bucuresti

-NUP in cazul in care Victor Ponta a reprezentat ilegal Romania la Bruxelles, conform constatarii CCR

-NUP in cazul munitiei ilegale detinute de Adrian Nastase, desi condamnarea sa definitiva constituia o circumstanta agravanta.

-NUP in cazul conflictului de interese in care s-a aflat ministrul Liviu Pop, care a transformat scolile in servitoarele sindicatelor, obligandu-le sa le stranga cotizatiile.

Cel mai grav lucru.

Desi ati numit cu delegatie procurorii Lucian Papici si Mariana Alexandru la conducerea Sectiei I-a a DNA, la cateva zile distanta i-ati revocat din functii, in incercarea disperata de a bloca ajungerea in instanta a dosarului Dragnea-referendum.

In afara acuzelor aduse capeteniei PSD-iste, Liviu Dragnea, este posibil ca dosarul sa contina si date, declaratii, inregistrari, de natura a spulbera imaginea publica a premierului Victor Ponta, de unde si iesirea isterica a acestuia impotriva procurorului DNA Lucian Papici, pe care l-a acuzat de „basism” si de faptul ca a instrumentat dosare politice.

Acest bilant dovedeste, dle Procuror General, ca ati devenit SLUGA lui Victor Ponta si a clasei politice corupte, ca actionati la ordinele sale, departe de principiile  de independenta si separare a puterilor in stat, caracteristice unui stat de drept.

In aceste conditii, singura iesire, cate de cat onorabila, este DEMISIA dv. din functia detinuta, inainte ca presiunea opiniei publice, a institutiilor media cinstite si a oficialitatilor partenere Romaniei din UE si America, sa va oblige sa parasiti postul gonit si acoperit de rusine.

Si inainte de a cauza Romaniei prejudicii ireparabile.
Stefan Vlaston    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook