Testul Covid-19 la cerere ,dovada pentru libera circulatie

  1. Buna ziua,

Cred ca cu totii ne-am confruntat sau daca nu o sa ne confruntam cu aceasta problema : carantina sau autoizolare la domiciliu cand revii in tara dintr-o zona de risc. Fie ca revenim in tara de la munca din strainatate,fie ca vrem sa mergem in concediu, fie ca avem o urgenta de rezolvat la doctor spre exemplu ,cu siguranta nu avem atat de mult timp la dispozitie; va spun din experienta ca nu este usor,mai ales cand tu nu ai nici un simptom ,ai foarte multe probleme de rezolvat si ai doar cateva zile la dispozitie dupa ce termini izolarea labdomiciliu sa ti le rezolvi.

Stai tot timpul stresat ,politia te verifica zilnic, practic esti arestat la domiciliu dar fara ca tu sa fi incalcat legea in vreun fel.

E foarte frustrant, iar daca nu esti un cea mai buna forma emotionala ..e greu,foarte greu.

De aceea este necesar sa semnam in numar cat mai mare aceasta petitie intrucat nu o sa scapam prea curand de acest virus,trebuie sa ne adaptam si sa recunoastem cu totii ca asta este una dintre noile realitati .

 Noi trebuie sa incercam sa gasim o metoda prin care sa putem circula liber dar in acelasi timp in siguranta si fara riscuri.

Multumesc.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Marina Popa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook