Testați legumele și fructele din piețe!

Oamenii trebuie să știe ce mănâncă! Cerem introducerea de teste zilnice în piețele din Buzău, pentru depistarea chimicalelor din legume și fructe!


În ultimii ani, românii au înțeles că legumele și fructele românești sunt mai sănătoase. Tendințele de pe piață arată că numărul celor care aleg produse locale este în creștere. Sunt însă ele cu adevărat sănătoase?

Sunt prea puține probe testate, iar pentru cele care ajung în laboratoare, rezultatele analizelor vin prea târziu, când produsele sunt consumate demult. Tocmai de aceea trebuie să prevenim și să fim siguri că nu cumpărăm legume sau fructe tratate în exces cu chimicale.
Este nevoie ca Primăria Buzău să introducă teste zilnice prin eșantionare pentru depistarea produselor nesănătoase din piețe! Este o măsură esențială pentru protejarea sănătății publice. Aceste teste pot arăta dacă există suspiciuni privind depășirea nivelului maxim admis de substanțe toxice într-o legumă sau un fruct. Probele vor fi trimise la laborator pentru o analiză amănunțită.


Semnează aici dacă vrei ca Primăria Buzău să introducă testele zilnice prin eșantionare pentru legume și fructe în piețe! Așa vom ști cu toții că produsele pe care le cumpărăm din piață sunt sigure și sănătoase!
Vlad Mircea Pufu, senator PNL    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Vlad Mircea Pufu, senator PNL va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...