Testarea imediată a personalului IBCV Timisoara pentru infectia cu COVID-19

     În atenția Direcției de Sănătate Publică Timiș și Ministerului Sănătății        

     

       Medicii rezidenți confirmati în specialitatea Cardiologie, ce prezintă ca centru de pregatire în rezidențiat Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, solicită de urgență testarea pentru infecția cu COVID-19 a tuturor cadrelor medicale și a personalului auxiliar din cadrul acestei unități sanitare. Va aducem la cunoștință că în cadrul secției de Cardiologie a Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara a fost confirmată în cursul zilei de 25.03.2020 prezența infecției cu COVID-19 la un medic specialist care și-a desfașurat activitatea in cadrul spitalului până în data de 20.03.2020, intrând pana in acel moment in contact cu majoritatea personalului (atât personalul medical superior-medici, cât și cel mediu-asistenți medicali, precum și cu personalul auxiliar-infirmiere). Menționăm că în momentul redactării acestei adrese, există medici rezidenti cardiologi care au început să prezinte simptomatologie respiratorie specifică infecției cu noul coronavirus (COVID-19). De asemenea, va aducem la cunoștință faptul că singurele teste efectuate în clinica noastră sunt cele realizate pentru cazul confirmat (medicul specialist cardiolog aflat în acest moment internat in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babeș Timișoara) și pentru un medic rezident cardiolog ce reprezintă definitie de caz (“Pacient cu infecție respiratorie acută și care s-a afat în contact apropiat cu un caz confirmat cu COVID-19 în periada de 14 zile anterioare datei debutului”), aflat in autoizolare la domiciliu, al carui test este în lucru, fiind efectuat de abia după mai multe solicitari făcute de către spitalul nostru către Directia de Sănatate Publică.       

 

   Va așteptăm răspunsul la adresa noastră în cel mai scurt timp posibil.              

   Vă mulțumim anticipat!


Medici rezidenți Cardiologie IBCV Timisoara    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Medici rezidenți Cardiologie IBCV Timisoara să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...