TESTAREA COVID GRATUITĂ

Soluția acestui CERTIFICAT VERDE, deținut de persoanele vaccinate sau de cele care au trecut prin boală, nu pare chiar o soluție, având în vedere că valabilitatea acestuia este de 6 luni, în condițiile în care există multe persoane vaccinate, care s-au îmbolnăvit într-un termen mai scurt de 6 luni după vaccinare.

Drept urmare și deținătorii acestor certificate, pot să transmită boala în acest interval de 6 luni!!!!

Soluția găsită de alte state este TESTAREA GRATUITĂ ȘI RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI , așa cum am văzut anul acesta că se aplică / se aplica în alte țări, unde există CENTRE DE TESTARE GRATUITE, unde se realizează TESTE RAPIDE.  Personal, am făcut anul acesta un astfel de test, în luna august, în Austria. 

Și acolo accesul în restaurante, Mall-uri etc este condiționat de prezentarea la intrare a unei dovezi de vaccinare, testare etc, dar oamenii aceia au DREPTURI, au posibilitatea de a se TESTA GRATUIT.


GHERGHEL SIMONA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez GHERGHEL SIMONA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...