Testare antidrog periodică a factorilor de decizie publică

drug_test_2.pngLegea permite testarea antidrog a unui conducător auto care poate nenoroci un număr limitat de oameni, dar nu prevede testarea antidrog a unui factor de decizie publică, desi acesta poate nenoroci zeci și sute de oameni (cazul unor consileri locali, primari sau președinți de Consiliu Județean, președinți de instanțe, șefi de inspectorate de poliție, directori de instituții publice  etc) sau chiar  zeci de milioane (în cazul unor parlamentari, președinți de cameră, miniștri, premieri sau președinți de stat).

VREM TESTAREA ANTIDROG PERIODICĂ A FACTORILOR DE DECIZIE PUBLICĂ (PRIMARI; CONSILIERI, DIRECTORI DE INSTITUȚII PUBLICE, PARLAMENTARI, MINIȘTRI, PREMIERI, ETC)

Prin semnătura mea, autorizez Mircea Cirt să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.