Terenuri de baschet în parcurile din Arad

Aradul e un oraș aproape mort. Știm asta și o vedem zi de zi. Oficialitățile sunt rupte de realitate, în cel mai bun caz, nu intrăm acum in discuția interesului exclusiv material al acestora. Recent s-a inaugurat cu mare pompă un nou parc, cel din zona 300 Micalaca. Constructorii, proiectanții si cei care au bifat realizarea, adicătelea Primăria au reușit performanța ca pe întreg spațiul parcului să nu construiască pentru iubitorii baschetului, nici un teren , nici măcar un panou cu un coș, instalând insă ostentativ mai multe grătare pe care ”gurmanzii micilor si a cefei” le adoră, asta într-un parc destinat în primul rând tinerilor și copiilor.

Așadar, prin această petiție solicităm Primăriei Arad și CLM Arad să își revizuiască prioritățile și să construiască atât în noul parc cât și in parcul Europa sau în cel vechi al copiilor, terenuri de baschet sau măcar panouri cu coșuri de baschet regulamentare pentru copii și tinerii care in spațiile publice din oraș nu beneficiază de niciun teren/ panou.

Investiția e minimă, platforma betonată/asfaltată și un panou plus coș maxim 3000 de lei. Dacă Primaria nu dispune de aceste fonduri, găsim noi sponsori. Voi, cei aleși, doar asigurați locația si perimetrul.

Vrem acum! Vrem aici! Vrem!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ciprian jurma să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...