teren baschet complex timisoara

In Municipiul Timisoara exista multe terenuri de sport noi construite/amenajate unde accesul este gratuit ( liceul Banatul, scolile generale nr 30, 18, 7, 26, 16, 15, 6, 13, lic Electrotimis, liceul E. Ungureanu, Complex Sportiv Dan Paltinisanu, bdul Pestalozzi langa hotel NH). Desi doar o parte dintre ele au si cosuri de baschet, acest sport nu poate fi practicat din cauza celor mult prea multi care joaca fotbal. In cazul nostru, vrem sa atragem atentia asupra terenului din parcul din complexul studentesc. Baschetul de strada a devenit extrem de popular in Timisoara in ultimii ani si odata cu venirea timpului frumos sportivii incep sa se stranga "la un baschet" in complex la teren. Problema este ca vin si echipe de fotbal care joaca in acelasi timp si astefel ne deranjam unii pe altii. Haideti sa semnam aceasta petitie pentru aprobarea din partea municipalitatii a transportului panourilor din spatele UVT si a transformarii terenului de sport exclusiv in teren de baschet. Avand in vedere existenta atator terenuri de fotbal in tot orasul, este dreptul nostru sa avem un teren doar pentru baschet.http://www.onlinesport.ro/uploads/modules/news/31830/image001.jpg

Jucatorul de baschet    Contactați autorul petiției