TAXA scazuta pentru urmatorul an universitar 2020-2021

              Haideti sa facem o schimbare, pornind cu o semnatura


Deoarece in acest an universitar, la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea s-a luat decizia de a continua, ca in ultimul semestru din anul trecut, cursurile online, fara prezenta la facultate, fizic (valabil pentru orice facultate din Oradea care apartine de Universitatea din Oradea, unde s-a luat decizia de a continua cursurile si in format online), DORESC scaderea considerabila, cu cel putin 1000 lei a taxei anuale. Nefiind prezenti la facultate, costurile acesteia scad, dar taxa anuala nu?! 

In aceste conditii salubrizarea incintelor nu este necesara, adica orice solutie de curatare a suprafetelor, costurile de intretinere, cum ar fi apa si curentul nu exista, iar probabil singura persoana din toata facultatea, care inca este acolo, e portarul :)

Universitatea/facultatea, in sinea ei, nu este o insitutie creata cu scopul de a genera un profit financiar, iar prin pastrarea taxei la acelasi nivel, pentru toti studentii la Medicina, cu un minim de taxa de 3000lei... faceti voi calculul.

Aceasta petitie vine si in "ajutorul" profesorilor indispusi sau incapabili de a sustine ore in format online (afirm asta in cunostinta de cauza, cand anul trecut am desfasurat mai putine cursuri decat examene, ceea ce duce, logic, la concluzia ca am avut examene la cursuri la care profesorii nu s-au prezentat). Acest lucru este oribil! Studentii platesc taxe la fel de mari, pentru acoperirea salariilor profesorilor care au stat pe tusa un semestru intreg?! INACCEPTABIL!

P.S. In cazul in care conducerea facultatii nu va lua o hotarare spre binele studentilor si buzunarele acestora, va indemn, pe toti, sa va "inghetati" anul universitar 2020-2021 pana cand taxa de 3000lei va fi o taxa fondata, adica pana la inceperea unui an universitar IN FACULTATE. 

P.S.S. (TL;DR) Aceasta petitie nu doreste ca facultatea online sa se mute in offline pe parcursul acestui semestru, ci doar scaderea taxei anuale absurd de mari. Si va rog frumos sa share-uiti, cei care sunteti de acord cu cele de mai sus <3 


Viitor tehnician dentar    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Viitor tehnician dentar să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook