Tarcurile pentru catei din Parcul Morarilor

In parcul Morarilor erau 6 tarcuri speciale pentru catei, incepand cu data de 12.05.2017 a inceput dezafectarea lor si mutarea lor pe latura cu gardul de la pompieri, pe unde trece o teava de apa invelita in vata de sticla care este toxica atat pentru oameni cat si pentru animale. Peretele comun cu pompieri este spart, prezinta gauri prin care circula sobolani, panta de inclinatie a acestor viitoare tarcuri depaseste 45 de grade ceea ce este greu accesul in aceste tracuri ba chiar prezinta riscuri pe timp de iarna sau pe timp de ploaie.

Pentru a putea oprii acest modificari si pentru a putea beneficia de o plimbare cu animalul nostru de companie trebuie sa ne unim si sa semnam acesta petitie. Va multumesc

Sambotin Valentina-Raluca    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.